Alle producten worden rauw en koud geleverd. Zo kunnen wij de meest verse en smaakvolle sensatie garanderen. Wij leveren voorlopig alleen in regio Twente. Alle bestellingen boven de €20,- worden gratis bezorgd.

Wij bereiden het voor, u maakt het af! 

Saté

Per Stuk (50 gr.)

Saté Babi

€0.99

Saté gemaakt van gemarineerde varkensprocureur. Procureur bevat meer vet, zodat het vlees malser en sappiger blijft. Door het lang marineren in onze speciale huisgemaakte marinade creëer je een heerlijk stuk vlees met een smaakvolle bite!

Saté Ajam

€0.99

Ajam staat voor kip. Wij maken hem uitsluitend van gemarineerde kippendijfilet. In tegen stelling tot kippenborstfilet is dit deel van de kip velen malen malser. Dit zorgt voor een sappig stokje saté, die absoluut niet droog wordt!

Saté Lemak

€1.09

Een absolute must voor de spek liefhebbers. Dit stokje saté wordt gemaakt van de beste kwaliteit buikspek. Buikspek bevat veel vet, waardoor je een crunch krijgt aan de buitenkant, maar lekker sappig van binnen! Loopt het water je al in de mond?

Saté Tempeh Ⓥ

€0.99

Saté gemaakt van Tempeh. Tempeh is een koek gemaakt van sojabonen. Dit is een product wat je uitstekend kunt bakken. In naturel is het al heerlijk, maar wij geven het uiteraard een touch met onze huisgemaakte marinade om hem nog lekkerder te maken. Omdat hij van soja is gemaakt, is hij 100% vegetarisch en vegan!

*Ⓥ = Vegetarisch

Nasi & Mie

Nasi Goreng Babi

€5.95

Dit is onze absolute specialiteit. Indonesische fast food ten top. Ook onze nasi is een dag later het allerlekkerst. Wij maken gebruik van een eigen samengestelde kruidenmix en de beste kwaliteit spekreepjes, waardoor hij echt verslavend is. Dit is nasi goreng zoals je hem nog nooit geproeft hebt: een echte aanrader! (2-3 personen)

Nasi Goreng Babi

(groot)

€9.95

Dit is onze absolute specialiteit. Indonesische fast food ten top. Ook onze nasi is een dag later het allerlekkerst. Wij maken gebruik van een eigen samengestelde kruidenmix en de beste kwaliteit spekreepjes, waardoor hij echt verslavend is. Dit is nasi goreng zoals je hem nog nooit geproeft hebt: een echte aanrader! (4-5 personen)

Nasi Goreng Sayur Ⓥ

€5.50

Bereid op de zelfde manier als dat wij onze nasi goreng met varkensvlees bereiden. Alleen laten wij hierin de spekjes weg. 100% vegetarisch en net zo verslavend en lekker. Perfect voor diegene die geen vlees eet of een dagje geen vlees wil. (bevat ei, dus het is geen vegan gerecht) (2-3 personen)

Nasi Goreng Sayur Ⓥ

(groot)

€9.50

Bereid op de zelfde manier als dat wij onze nasi goreng met varkensvlees bereiden. Alleen laten wij hierin de spekjes weg. 100% vegetarisch en net zo verslavend en lekker. Perfect voor diegene die geen vlees eet of een dagje geen vlees wil. (bevat ei, dus het is geen vegan gerecht) (4-5 personen)

Mie Goreng Babi

€5.95

Beter bekend als bami met groenten en spekreepjes. Wij maken gebruik van eiernoedels. Dit geeft een betere textuur dan standaard noedels. Het creëert een betere bite, dat echt onmisbaar is. Ook hier gebruiken wij een eigen samengestelde kruidenmix, wat dit gerecht onweerstaanbaar maakt! (2-3 personen)

Mie Goreng Babi

(groot)

€9.95

Beter bekend als bami met groenten en spekreepjes. Wij maken gebruik van eiernoedels. Dit geeft een betere textuur dan standaard noedels. Het creëert een betere bite, dat echt onmisbaar is. Ook hier gebruiken wij een eigen samengestelde kruidenmix, wat dit gerecht onweerstaanbaar maakt! (4-5 personen)

Mie Goreng Sayur Ⓥ

€5.50

Speciaal voor de vegetariër of mensen die een dagje geen vlees willen eten. Heerlijke gebakken eiernoedels, gevuld met groenten en onze befaamde kruidenmix. (bevat ei, dus het is geen vegan gerecht) (2-3 personen)

Mie Goreng Sayur Ⓥ

(groot)

€9.50

Speciaal voor de vegetariër of de mensen die een dagje geen vlees willen eten. Heerlijke gebakken eiernoedels, gevuld met groenten en onze befaamde kruidenmix. (bevat ei, dus het is geen vegan gerecht) (4-5 personen)

Kip- en vleesgerechten

Ajam Rica Rica

€7.95

Kipkluifjes in een pittige boemboe. Pedis hoor desuh! (Serveert 3 – 4 personen)

Smoor Djawa

€9.95

Kruidig gestoofde runderlappen. Klassiek recept uit Java! (Serveert 3 – 4 personen)

Ajam Opor

€7.95

Javaans gestoofde kippenpoten in een gele kokossaus. (Serveert 3 – 4 personen)

Groente- en eiergerechten

Sambal Goreng Sayur Ⓥ​

€6.95

Mix van pittig gewokte groenten (Serveert 3 – 4 personen)

Sajoer Boontjes Ⓥ

€6.95

Sperzieboontjes in een kruidige kokossaus. (serveert 3 – 4 personen)

Sambal Goreng Telor Ⓥ

€5.95

Eieren in een pittige saus. (6 eieren)

Bijgerechten

Satésaus Ⓥ

€2.95

Huisgemaakte pindasaus volgens authentiek recept. (Serveert 6 – 8 stokjes)

Atjar Tjampoer Ⓥ

€2.50

Huisgemaakte zoet zure groenten.

Emping Ⓥ

€2.50

Kroepoek van de melindjoe noot. Vers gebakken in zonnebloemolie en uiterst verslavend!

Kroepoek

€1.95

Vers gebakken in zonnebloemolie

Bawang Goreng Ⓥ

€1,50

Gebakken uitjes voor die extra bite

*Alle losse bestellingen boven de €20,- worden geleverd met Gratis  Kroepoek & Bawang Goreng.

Pakketten

BBQ Pakket

(2 personen)

€17.50

Een heerlijk bbq pakket voor het kleine huishouden of gezellig met een vriend of vriendin. Dit pakket biedt de specialiteiten van ons menu, met maar liefst 400 gram vlees!!! Adoeh, dat is toh lekker desuh! Eet smakelijk oftewel Selamat makan!

 • Nasi Goreng Babi
 • Saté Babi en Ajam Mix – 400 gram (8 stokjes)
 • Satésaus
 • Atjar Tjampoer
 • Kroepoek
 • Bawang Goreng

BBQ Pakket

(4 personen)

€32.50

Gezellig bbq’en met de familie op een mooie zonnige dag. Dit pakket is samengesteld met onze specialiteiten. De nasi of mie even opbakken, de saté laten grillen op de bbq en daarna heerlijk genieten met zijn allen. Wat wil je nog meer?! Eet s makelijk oftewel Selamat makan!

 • Nasi & Mie Goreng Babi
 • Saté Babi en Ajam Mix – 800 gram (16 stokjes)
 • Satésaus
 • Atjar Tjampoer
 • Emping
 • Kroepoek
 • Bawang Goreng

*Uiteraard zijn bovenstaande pakketten ook mogelijk in een vegetarische variant! Neem dan even contact met ons op.

*Ⓥ = Vegetarisch
*Alle losse bestellingen boven de €20,- worden geleverd met Gratis  Kroepoek & Bawang Goreng.

Saté Party Pack

€44.95

Heeft u een feestje of een andere gelegenheid? Dit pakket bestaat uit maar liefst 50 stokjes saté. Keuze uit Saté Babi, Saté Ajam, Saté Lemak of Saté Tempeh. (Graag bij het afrekenen in de bestelnotities, de hoeveelheden per soort aangeven. Bijv. 10 x Babi, 20 x Ajam, 20 x Lemak)